Samarbeids-
avtaler

Eurojuris Norge

 

HALD er medlem av advokatnettverket Eurojuris Norge. Eurojuris Norge ble etablert i 1991 og er en sammenslutning av 17 selvstendige advokatfirmaer spredt over mesteparten av landet. Eurojuris Norge tilrettelegger faglig og kommersielt samarbeid mellom firmaene og advokatene, og våre advokater tilbyr juridiske tjenester til næringslivet, organisasjoner, det offentlige og privatpersoner.

Advokatfirmaene i Eurojuris Norge har en sterk lokal forankring og er ledende firmaer innen sine regioner. God lokalkunnskap kombinert med høy juridisk kompetanse sikrer en effektiv gjennomføring av oppdragene til en riktig og konkurransedyktig pris.

Les mer på Eurojuris Norges hjemmeside. 

NHO

 

Eurojuris Norge har inngått samarbeidsavtaler med NHO, som innebærer at vi gir alle NHO-medlemmer prioritert oppfølgning og blant annet en rabatt på vår ordinære timesats. Les mer om samarbeidsavtalen med NHO her.

huseierne

Huseiernes Landsforbund

 

HALD har samarbeidsavtale med Huseiernes Landsforbund, som gir deg som kunde en fast rabatt på våre ordinære timesatser, samt den første halvtimen gratis.

Rammeavtaler

 

Vi tilbyr også egne rammeavtaler for små og store bedrifter. Flere kunder har valgt en slik samarbeidsavtale for å få en optimal oppfølging.

English