KARRIERE

Vil du bli en del av Hald & Co?

Vi diskuterer gjerne karriere med egnede personer, der vi ser etter teft, evne til å bygge og pleie kunderelasjoner, samt en taktfull kombinasjon av selvtillit og ydmykhet i møte med våre kunder.

 

Vi er i dag 18 medarbeidere med spesialkompetanse innenfor de fleste fagfelt. Vi jobber hardt og er et sterkt faglig miljø. Samtidig ser vi verdien av en sunn balanse mellom arbeid og fritid.

 

Dersom du kunne tenke deg å bli en del av Hald & Co, håper vi å høre fra deg!

Søknader kan sendes via vårt rekrutteringssystem CVideo AS.

Din personinfo vil til enhver tid bli behandlet etter personopplysningsloven.

Vårt traineeprogram

Som trainee i Hald & Co vil du få arbeide tett med våre partnere og ansatte advokater. Du vil arbeide på både større og mindre saker, og du vil hele tiden ha mulighet til å bidra med din kompetanse for å tilføre våre klienter verdi.

Vi er opptatt av at våre traineer får best mulig innblikk i vår advokathverdag, slik at trainee-tiden blir lærerik og givende. Du vil derfor få arbeide med tilnærmet like oppgaver som det våre advokater har, blant annet gjennom å utarbeide utkast til brev og avtaler, delta i klientmøter, arbeide med forberedelsen av rettssaker og følge disse.

Alle våre traineer får en dedikert fadder og løpende konstruktive tilbakemeldinger under hele traineeoppholdet.

Gode akademiske resultater er en forutsetning for å få bli trainee hos oss. Vi søker deg som i tillegg er engasjert, liker å jobbe sammen med andre og ønsker å gjøre en best mulig jobb for våre klienter.

Søknader kan sendes via vårt rekrutteringssystem CVideo AS.

Din personinfo vil til enhver tid bli behandlet etter personopplysningsloven.

English