Vil du bli en del av Advokatfirma HALD?

Arendal og Grimstad er sørlandsperler i stadig utvikling. I tillegg til en interessant jobbhverdag, har du tilgang til et rikt samfunns- og kulturliv med bl.a. Arendalsuka og flere festivaler. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og store muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag.

nyredigert5_1

Vi søker dyktige jurister

Vi søker kontinuerlig etter dyktige jurister, som kan være med på å videreutvikle firmaets faglige bredde og dybde. Vi er spesielt interessert i å knytte til oss advokater med erfaring innenfor ett eller flere av våre forretningsjuridiske fagområder. 

Søk trainee-programmet og få et innblikk i vår advokathverdag!

Som trainee i HALD vil du få arbeide tett med våre partnere og ansatte advokater. Du vil arbeide på både større og små saker, og du vil hele tiden ha mulighet til å bidra med din kompetanse for å tilføre våre klienter verdi.

Vi er opptatt av at våre traineer får best mulig innblikk i vår advokathverdag, slik at trainee-tiden blir lærerik og givende. Du vil derfor få arbeide med tilnærmet like oppgaver som det våre advokater har, blant annet gjennom å utarbeide utkast til brev og avtaler, delta i klientmøter, arbeide med forberedelsen av rettssaker og følge disse.

Alle våre traineer får en dedikert fadder og løpende konstruktive tilbakemeldinger under hele traineeoppholdet.

Gode akademiske resultater er en forutsetning for å få bli trainee hos oss. Vi søker deg som i tillegg er engasjert, liker å jobbe sammen med andre og ønsker å gjøre en best mulig jobb for våre klienter.

 

Eventuelle spørsmål kan rettes til advokat / partner Roald Solberg Jacobsen.

Åge Ljøstad Nilsen var sommer-trainee hos oss i 2020. Her er hans erfaring

«Mitt trainee-opphold hos HALD & Co har vært strålende. Jeg ble tatt veldig godt imot og har fått givende oppgaver. Dagene har vært varierte og jeg har fått bli med på flere rettssaker og klientmøter. Spesielt spennende var det å følge en rettssak fra start til slutt etter å ha tatt del i forberedelsene. Læringsutbyttet har vært stort, særlig fordi terskelen for å drøfte problemstillinger sammen med partnere og ansatte er lav. Jeg vil absolutt anbefale å være trainee hos HALD!»