Vi deltar på Arbeidslivsdagene i Bergen 2. februar 2022

Arbeidslivsdagene i Bergen arrangeres igjen digitalt, og Hald & Co ser frem til å delta og få muligheten til å møte jusstudentene i Bergen på digital stand.

Som trainee i Hald & Co vil du få arbeide tett med våre partnere og ansatte advokater. Du vil få arbeide på både større og mindre saker, og du vil ha mulighet til å bidra med din kompetanse for å tilføre våre klienter verdi. Alle våre traineer får en dedikert fadder og løpende konstruktive tilbakemeldinger under hele traineeoppholdet.

Vi er opptatt av at våre traineer får best mulig innblikk i vår advokathverdag, slik at tiden hos oss blir lærerik og givende. Du vil derfor få arbeide med tilnærmet like oppgaver som det våre advokater har, blant annet gjennom å utarbeide utkast til brev og avtaler, delta i klientmøter, arbeide med forberedelsen av rettssaker og følge disse.

I tillegg til en interessant jobbhverdag, kan du oppleve Sørlandet på sitt beste! I Arendal finner du storslåtte naturopplevelser med vakker skjærgård og Raet nasjonalpark, samt et rikt samfunns- og kulturliv med bl.a. Arendalsuka og Canal Street; Norges største jazz- og bluesfestival.

Søknader kan sendes via vårt rekrutteringssysem CVideo.

 English