Sommertrainee Åge Ljøstad Nilsen

I sommer har vi hatt Åge Ljøstad Nilsen hos oss som trainee. Åge kommer fra Kristiansand og skal nå begynne på Masteren ved UIB. Han er også tidligere syklist, og drar god nytte av erfaringene fra toppidretten, som  viktigheten av lagarbeid og å prestere godt under press.

«Mitt trainee-opphold hos Hald & Co har vært strålende. Jeg ble tatt veldig godt imot og har fått givende oppgaver. Dagene har vært varierte og jeg har fått bli med på flere rettssaker og klientmøter. Spesielt spennende var det å følge en rettssak fra start til slutt etter å ha tatt del i forberedelsene. Læringsutbyttet har vært stort, særlig fordi terskelen for å drøfte problemstillinger sammen med partnere og ansatte er lav. Jeg vil absolutt anbefale å være trainee hos Hald & Co!»

 

Tusen takk for god innsats og godt humør, Åge, og lykke til videre med studiene!

 English