Ny administrasjons- og økonomisjef

Det er med stor glede vi ønsker Caroline Helsing velkommen som administrasjons- og økonomisjef hos HALD.

Caroline er utdannet Magister i Økonomi ved Stockholms Universitet, og har spesialisering innenfor bedriftsøkonomi. Hun har relevant erfaring fra firmaer i både Sverige og Norge, herunder ni år ved Gard i Arendal. Hennes kompetanse og erfaring vil bidra til videre utvikling av Hald, og ytterligere forbedring av vårt tilbud til eksisterende og nye klienter.

«Jeg går inn i min rolle med stor stolthet over å få være delaktig i et såpass kunnskapsrikt firma som HALD. Mitt fokus kommer til å ligge i å kombinere HALDs spisskompetanse og bransjeekspertise med digitale løsninger og effektive prosesser for å gi HALDs kunder markedets beste produkter til en fornuftig pris.»

 

Vi er stolt av å få Caroline med på laget!English