Bli trainee i Hald & Co

Bli trainee i Hald & Co

Hald & Co er et av Sørlandets ledende juridiske fagmiljøer. Vi søker nå traineer til vårt Arendalskontor.

Som trainee i Hald & Co vil du få arbeide tett med våre partnere og ansatte advokater. Du vil arbeide på både større og mindre saker, og du vil hele tiden ha mulighet til å bidra med din kompetanse for å tilføre våre klienter verdi.

Vi er opptatt av at våre traineer får best mulig innblikk i vår advokathverdag, slik at trainee-tiden blir lærerik og givende. Du vil derfor få arbeide med tilnærmet like oppgaver som det våre advokater har, blant annet gjennom å utarbeide utkast til brev og avtaler, delta i klientmøter, arbeide med forberedelsen av rettssaker og følge disse.

Alle våre traineer får en dedikert fadder og løpende konstruktive tilbakemeldinger under hele traineeoppholdet.

Gode akademiske resultater er en forutsetning for å få bli trainee hos oss. Vi søker deg som i tillegg er engasjert, liker å jobbe sammen med andre og ønsker å gjøre en best mulig jobb for våre klienter.

Søknader kan sendes via vårt rekrutteringssystem CVideo AS.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Lars F. Hvalgård-Bakke.English