Advokatfirma Hald & Co, Arendal og Grimstad

Hald & Co fornyer og utvider samarbeidsavtalen med Arendal Fotball!

Tradisjonelt har vi vært mest opptatt av å støtte barne- og ungdomsidretten, og vi bidrar hvert år til ulike aktiviteter for barn og unge. I relasjon til Arendal Fotball henger utvidelsen av samarbeidet også sammen med at vi blir inspirert når noen våger å satse og tenke litt stort også i vår region. Det er derfor ekstra gøy å være med som samarbeidspartner for Arendal Fotball denne sesongen, sier Ole Magnus Heimvik.

Vi tror også at mange i næringslivet kan la seg inspirere av idrettens måte å jobbe på for å få resultater, samtidig som jeg tror mange i idretten har mye å lære av næringslivet når det gjelder hvordan man utvikler en virksomhet som drives ansvarlig og langsiktig. Derfor har næringslivet og idretten gjensidig nytte av hverandre på mange områder, sier advokat Ole Magnus Heimvik i Advokatfirma Hald & Co.

Les hele saken på Arendal Fotballs hjemmesider.English